Košarka

Stravična povreda: Zvijezdi Bostona pukla noga

Stravična povreda: Zvijezdi Bostona pukla noga
Foto: Ilustracija | Stravična povreda: Zvijezdi Bostona pukla noga

Pojačanje Boston Celticsa Gordon Hayward u svom se debiju za novi klub teško se povrijedio. Pri padu već nakon pet minuta igre Hayward je slomio lijevu nogu.

Aktuelni viceprvaci u novu NBA sezonu krenuli su tijesnom pobjedom na svom parketu. U Clevelandu je pao Boston 102-99, ali sami početak nove NBA sezone neće obilježiti ni LeBron James, niti Dwyane Wade, već stravična povreda novog beka Celticsa, Gordona Haywarda.

Bivši košarkaš Jazza u petoj minuti utakmice skočio je pod košem Cavaliersa na 'alley-oop', ali pod njega je došao Joe Crowder, a na blokadu je išao moćni LeBron James i Hayward je nezgodno pao. Odmah se vidjelo da pad nije bio nimalo ugodan, ali tek je reakcija saigrača, sudije i navijača otkrila pravi horor, prenosi 24sata.hr.

Hayward je slomio tibiju lijeve noge te dislocirao gležanj. Snimak ozljede izgleda zaista strašno, a na društvenim mrežama već se nagađa kako Hayward nakon ovakve povrede više nikad neće biti na razini zbog koje ga je Boston i doveo.

"Užas, ne mogu opisati koliko mi ja žao što mu se ovo dogodilo. Toliko je naporno radio i taman se privikavao na novu ekipu. Nadam se da će se u potpunosti oporaviti, ali to je tako u sportu, povrede su dio našeg posla. Strašno, baš mi ga je žao", rekao je trener Bostona Brad Stevens.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije