Košarka

Teodosić se vratio, Klipersi pobijedili

Teodosić se vratio, Klipersi pobijedili
Foto: Ilustracija | Teodosić se vratio, Klipersi pobijedili

Košarkaši Los Anđeles Klipersa, uz sedam poena oporavljenog od povrede Miloša Teodosića, pobijedili su na gostovanju Bruklin 114:101 prethodne noći u NBA ligi.

Teodosić se vratio u ekipu poslije dva meča pauze, na terenu je proveo 15 minuta i imao još četiri asistencije i dva skoka.

Boban Marjanović ponovo nije dobio šansu u utakmici koju je obiljeležio Lu Vilijams sa 20 poena, Ostin Rivers ubacio je 17, a Deandre Džordan i Danilo Galinari po 16.

Klipersi su deveti na Zapadnoj konferenciji sa skorom 29-26, jednom pobjedom manje od timova u zoni za plej-of, Nju Orleansa i Denvera.

Upravo su Pelikansi održali korak prednosti pobjedom u Detroitu 118:103.

Po navici novu sjajnu partiju za Nju Orleans zabijeležio je Entoni Dejvis sa 37 pogodaka i 10 skokova, pratili su ga Nikola Mirotić i Džru Holidej sa po 21, jednim manje od Blejka Grifina na drugoj strani.

Vrijedi istaći da je Juta u neizvjesnom finišu slavila protiv San Antonija 101:99 tako što je u posljednjoj dionici nadoknadila minus od 13 poena.

Junak je bio Donovan Mičel koji je postigao odlučujućih pet poena u posljednjem minutu i na kraju završio sa ukupno 25, prije nego što je Manu Ðinobili promašio šut za pobjedu Sparsa.

Ostali rezultati:

Filadelfija - Njujork 108:82

Čikago - Orlando 105:101

Golden Stejt - Finiks 129:83

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije