Košarka

Vujošević: Pavlović odlučuje u nedelju

Vujošević: Pavlović odlučuje u nedelju
Vujošević: Pavlović odlučuje u nedelju

BEOGRAD -Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da će u nedelju definitivno da bude poznato hoće li se Saša Pavlović vratiti među crno-bijele i najavio da će oporavljeni kapiten Dragan Milosavljević zaigrati protiv Hapoela u Evrokupu.

"Još nemamo novosti oko angažovanja plejmejkera, u nedelju će definitivno biti poznat stav Pavlovića oko povrataka, dok je Milosavljević ušao u trenažni proces, neometano radi na treninzima i njegov povratak biće  na meču protiv Hapoela", rekao je Vujošević na konferenciji za medije uoči utakmice sa Cibonom     

On je naglasio da je potrebno da prođe dosta vremena kako bi crno-bijeli došli u situaciju da osvoje Jadransku ligu, ali da je evidentan napredak u igri u odnosu na početak sezone.

"Mi smo posle gubitka šestorice igrača iz prošlogodišnjeg sastava i složene materijalne situacije krenuli sa stvaranjem novog tima, međutim potrebno je da prođe dosta vremena kako bismo vratili snagu i postali ekipa koja je prethodnih godina ugavnom osvajala regionalno takmičenje. Napretka u igri ima, zahvalan sam publici koja je prepoznala šta se dešava i vidi razloge zbog kojih smo dovedeni u ovu situaciju. Čak je i Leonardo da Vinči imao loše periode", istakao je Vujošević.

On je dodao da Cibona dolazi u dobrom sastavu i da uprkos finansijskim problemima polako izlazi iz teške situacije, za razliku od Partizana.

Pomoćni trener Partizana Velimir Gašić je analilzirajući igru Cibone rekao da crno-bijelima najveća opasnost prijeti od njihove igre "dva na dva" u kojoj kljčnu ulogu ima plejmejkera Blesingejm.

"Cibona je posle teškog perioda uspela da stvori dobru ekipu ove sezone, u početku nisu postiozali očekivane rezultate, ali ima još dosta da se igra i sigurno je da će do kraja popraviti sliku", rekao je Gašić.

Tezak meč u nedjelju očekuje i krilni centar Milan Mačvan.

"Moramo da pobedimo kako bismo ostali u borbi za  plasman u završnicu takmičenja. Cibona je digla formu, dovela je Ilijevskog i Markotu, ali ucinićemo sve da pobedimo pred svojim navijačima", rekao je Mačvan.

Utakmica devetog kola Jadranske između Partizana i Cibone igra se u nedelju od 19 sati u dvorani Pionir.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije