Košarka

Vujoševiću duguju pola miliona evra

Vujoševiću duguju pola miliona evra
Vujoševiću duguju pola miliona evra

Poslije ostavke Predraga Danilovića na mjesto predsjednika kluba i traženja ostavke od Duška Vujoševića, čini se da su obe strane u pat-poziciji, jer se trofejnom treneru duguje između pola miliona i 600 hiljada evra.

“Platu nije primio još od januara 2013. A para u klubu nema. Do zakazivanja nove izborne skupštine, Partizan će voditi petočlana radna grupa. Ko god da dođe na čelo Partizana, novi Upravni odbor, kako god da on bude izgledao, neće ponuditi novi ugovor Dušku Vujoševiću”, rekao je izvor blizak klubu.

Iako to mnogi traže, Vujošević neće dići sidro, ne samo zbog toga što u njegovoj životnoj filozofiji nije da “podvije rep” i ode već i zbog činjenice da pare koje je zaradio neće tek tako oprostiti jer, kako sam kaže, trenutno živi od onoga što je zaradio u CSKA.

“Bilo je čak u jednom momentu i novca da se nešto uplati treneru. Ali poslije prispjele rate za Bogdanovića, oko 600 hiljada evra, novac se razdijelio raznim povjeriocima”, rekao je izvor.

Andreja Mladenović, član skupštine, prema izvorima tog lista, bio je najglasniji za smjenu Vujoševića.

“Nije bilo reči o njegovoj smjeni. Protiv Duleta nemam ništa, imamo korektan odnos još prije desetak godina, koliko sam u klubu. Ne znam koliko mu se duguje, poznato mi je da su u pitanju neisplaćene plate, valjda za poslednje dvije-tri godine”, istakao je Mladenović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije