Košarka

Željko Obradović: Verujem da ću produžiti ugovor

Željko Obradović: Verujem da ću produžiti ugovor
Željko Obradović: Verujem da ću produžiti ugovor

Željko Obradović, najtrofejniji evropski košarkaški trener, potvrdio je danas da će uskoro produžiti saradnju s turskim Fenerbahčeom.

Obradovićev ugovor ističe u junu, a turski mediji su prenijeli da će potpisati novi, koji će važiti do 2017. godine.

"Svi u klubu su zadovoljni i nadaju se da ćemo nastaviti saradnju. Fenerbahče je odlično organizovan klub i verujem da ću produžiti ugovor. Ostvarili smo napredak ove sezone, ekipa se uigrala i bilo je potrebno vreme. Ipak, uvek postoji mogućnost za bolje partije", rekao je Obradović u intervjuu za turski Eurosport.

Obradović nije želio da govori o ambicijama Fenerbahčea u ovoj sezoni, ali poručio je da se nada plasmanu među najbolja četiri tima u Evropi.

"Fajnal-for je još daleko i ne želim da gledam toliko napred. Pred nama su još dueli u četvrtfinalu i biće veoma teško. Idemo korak po korak", naveo je Obradović.

Srpski stručnjak istakao je da je postojeći format Evrolige besprijekoran i poručio da očekuje da nastavi s takmičenjem. Obradović je 2013. godine preuzeo Fenerbahče, s kojim je osvojio titulu prvaka Turske i nacionalni Superkup. Tokom karijere vodio je Partizan, Huventud, madridski Real, Beneton iz Treviza i atinski Panatinaikos i osvojio je rekordnih osam titula šampiona Evrope.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije