Košarka

Zvezda skinuta sa liste klubova kojima je zabranjen transfer igrača

Zvezda skinuta sa liste klubova kojima je zabranjen transfer igrača
Foto: Ilustracija | Zvezda skinuta sa liste klubova kojima je zabranjen transfer igrača

KK Crvena zvezda je skinuta sa liste klubova (BAT) kojima je zabranjeno dovođenje igrača, navodi se u pismu čelnika FIBA Patrika Baumana.

"Poštovani, ovim potvrđujemo prijem potvrde da je izvršena uplata, čime je ispoštovana procedura kako bi se klubu ukinuo BAT. Kao rezultat toga, FIBA skida KK Crvena zvezda mts sa liste klubova kojima je zabranjeno da registruju nove igrače, što je i obrazloženo u članu 3-335 FIBA propisa. Molimo Vas da primate k znanju da je kopija ovog dopisa poslata i u Vaš nacionalni savez, kao i u regionalnu kancelariju FIBA, kako bi ova odluka što prije stupila na snagu. Zahvaljujemo Vam se na saradnji u ovom slučaju", saopšteno je u pismu FIBA.

KK Crvena zvezda mts izrazila je zadovoljstvo zato što je ova organizacija "konačno pokazala ekspeditivnost" i brzo reagovala nakon isplaćene posljednje rate Izraelcu Galu Mekelu.

Iz kluba takođe saopštavaju da je ovim potezom uklonjena i posljednja prepreka da KK Crvena zvezda mts nastavi sa planiranim aktivnostima tokom prelaznog roka, o kojima će javnost biti obavještena blagovremeno.

(novosti.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije