Košarka

Ðorđević: Momci su neverovatni

Ðorđević: Momci su neverovatni
Ðorđević: Momci su neverovatni

MADRID - Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Ðorđević rekao je da je prezadovoljan pristupom igrača u pobjedi protiv selekcije Francuske sinoć u Madridu.

Srpski košarkaši su slavili rezultatom 90:85 i plasirali se u finale svjetskog šampionata, gdje će u nedjelju igrati protiv branioca titule, reprezentacije SAD.

"Zaslužili smo finale. Mislim da smo odigrali odlično prvenstvo. Bez obzira na tešku grupu, došli smo u Madrid i odigrali dve sjajne utakmice protiv Grčke i Brazila. Mislim da smo tek tada shvatili koliku snagu imamo kao tim, kao ekipa", izjavio je Ðorđević za sajt Košarkaškog saveza Srbije.

Prema njegovim riječima, momci su napravili sjajnu timsku atmosferu.

"Ovo je pobeda tima. Dobro smo otvorili utakmicu, odigrali smo dobro prvo poluvreme, štaviše odlično. Međutim, pretrpeli smo francusku 'fiziku' u poslednjoj četvrtini, počeli su agresivno da igraju, udvajali su nas na piku, ušli smo u probleme... Nemam šta da više da kažem. Ovi momci su fenomenalni, hvala im za sve", zaključio je Ðorđević.

Finale svjetskog prvenstva između košarkaša Srbije i SAD na programu je u nedjelju od 21 sat u Madridu, a prethodno, u subotu, za 3. mjesto igraju Litvanija i Francuska.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije