Fudbal

Rahimić gost "zmajeva" na SP?

Rahimić gost "zmajeva" na SP?
Rahimić gost "zmajeva" na SP?

Ime Elvira Rahimića neće se naći na spisku igrača za nastup na predstojećem Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

Tridesetosmogodišnji fudbaler već duže vrijeme nije odigrao ni jednu utakmicu za svoj klub moskovski CSKA, a selektor Safet Sušić za „Nezavisne“ je potvrdio da je to jedini razlog zbog kojeg neće računati na popularnog „generala“.   

„Kao papagaj stalno ponavljam da igrači koji ne igraju u svojim klubovima imaju male šanse da nastupe na Mundijalu. Mislim da je to najbolji odgovor na pitanje hoću li pozvati Rahimića“, kazao je Sušić, koji će spisak od 23 putnika na „Mundijal“ objaviti 5. maja.

Međutim, iako se neće naći na listi onih koji će obući dres „zmajeva“ na Mundijalu, zahvaljujući ogromnom doprinosu i snažnom tragu ostavljenom proteklih godina u bh. timu, Rahimić će najvjerovatnije ipak biti među saigračima u Brazilu u svojstvu člana delegacije ili gosta reprezentacije BiH. Iskusni veznjak koji je sa Moskovljanima 2005. godine podigao pehar Kupa UEFA, za BiH je dobitovao 2. juna 2007. godine u pobjedi protiv Turske. Do 14. avgusta 2013. i meča sa Sjedinjenim Američkim Državama na „Koševu“ upisao je ukupno 40 nastupa za reprezentaciju BiH.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije