Olimpijske igre

Praznina u srcu zbog OI

Praznina u srcu zbog OI
Praznina u srcu zbog OI

Novak Đoković se poslije nekoliko dana pauze obratio navijačima i još jednom priznao da žali što nije osvojio medalju na Olimpijskim igrama u Londonu.

"Posle toliko dana čitanja vaših poruka i komentara vreme je da i ja napišem jedan, zar ne? Znam da znate kako su mi poslednje nedelje bile teške. I baš mi je falio osećaj osvajanja titule. Imam veliku prazninu u srcu zbog propuštene prilike za osvanje olimpijske medalje. Sanjao sam o tome dugo i znam koliko bi to radosti donelo mom narodu. Ali, sport me naučio da budem snažan u pobedi i još snažniji u porazu. To je sada već deo mog karaktera. Hvala vam što ste verovali u mene", istakao je Nole i dodao:

"Jako sam ponosan na svoje prijatelje i saigrače iz olimpijskog tima Srbije. Čestitam našem vaterpolo timu, Andriji i našim devojkama Milici i Ivani na medaljama i zadovoljstvu koje nam donose. Naše vreme tek dolazi. Hvala vam svima."

Najbolji srpski teniser Novak Đoković,  koji je drugi nosilac na turniru u Sinsinatiju, prvi meč igraće danas. Đokovićev rival u drugoj rundi ovog turnira biće Andreas Sepi iz Italije. Đoković je prošle godine igrao u finalu turnira u Sinsinatiju u kojem je poražen od Endija Mareja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije