Ostali sportovi

"AM Sport" kladionica gdje pobjednici igraju: Na tri tiketa dobio 99.208 KM

"AM Sport" kladionica gdje pobjednici igraju: Na tri tiketa dobio 99.208 KM
Foto: Jelena Đurđević | Ovo je najveći dobitak koji je "AM Sport" kladionica isplatila

BANJALUKA - Spoj sreće i znanja igraču kladionice iz Banjaluke se maksimalno isplatio, na tri odigrana tiketa danas mu je isplaćeno čak 99.208 KM, koje je uplatio u sportskoj kladionici "AM Sport", gdje samo pobjednici igraju.

"Svoje dobitne tikete uplatio je u nedjelju u poslovnici ove kladionice u banjalučkom naselju Lazarevo, a isplaćen je odmah po završetku zadnjih mečeva", rekao je Bojan Simakić, menadžer u kompaniji "AM Sport".

Kvota po jednom tiketu je bila 661,39, a za ovaj veliki iznos igrač je čekao juče pobjede Tomasa Berdiha, Stanislasa Vavrinke, Dominika Tima na Australian Openu, koji ga nisu iznevjerili.

"Igrač je odigrao iste parove na sva tri tiketa. Na dva tiketa uplate su bile po 60 KM, a na trećem 30 KM. Igrao je poene košarkaša, ukupan broj poena na košarkaškoj utakmici i teniske mečeve, što se na kraju maksimalno isplatilo", rekao je Simakić.

Ono što je interesantno, na dva tiketa igrač je odigrao za sebe, a treći tiket sa uplatom od 30 KM je prepisao njegov kum, koji se inače ne kladi.

"Ovo je najveći dobitak koji smo ikada isplatili, a istom igraču je u prošloj godini isplaćen takođe veliki dobitak od 81.068 KM na ukupno tri tiketa", dodao je Simakić.

Dobitnik tiketa mogao je biti bogatiji za još oko 50.000 KM da njemački teniser Filip Kolšrajber u ponedjeljak nije izgubio na Australian Openu.

Najveći dobitak koji se može ostvariti u kladionici "AM Sport", u kojoj samo pobjednici igraju, je 50.000 KM po jednom tiketu. Ova kladionica ima 60 poslovnica širom RS, a pored sportskih opklada, klađenja uživo, trke pasa i binga u ponudi ima i domaću Prvu i Drugu ligu RS. Trenutni "lucky pot" na bingu u ovoj kladionici iznosi oko 34.000 KM i raste sa uplatama svakim danom, te bismo uskoro mogli očekivati novog dobitnika velikog iznosa u ovoj kladionici. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije