Ostali sportovi

Borislav Bogdanić i Selena Varošić najbolji u Kotor Varošu

Borislav Bogdanić i Selena Varošić najbolji u Kotor Varošu
Foto: Ilustracija | Borislav Bogdanić i Selena Varošić najbolji u Kotor Varošu

Najbolji sportista opštine Kotor Varoš u 2017. godini je član Džudo kluba Mladost Borislav Bogdanić, a najbolja sportistkinja je njegova klupska koleginica Selena Varošić.

Najbolji sportisti ove opštine izabrani su sinoć na tradicionalnoj 24. manifestaciji "Izbor najboljih sportista Kotor Varoša".

Za najbolje sportske kolektive proglašeni su Klub malog fudbala Kotor Varoš u muškoj i pionirke Odbojkaškog kluba Kotor Varoš u ženskoj konkurenciji. Najperspektivniji sportisti su karatista Milan Gajanin i odbojkašica Ivana Krčić. 

Najbolji mladi sportista i sportistkinja u 2017. godini su džudisti Stefan Pejaković i Sara Marić. Dodijeljena je i nagrada za najboljeg trenera i ona je otišla u ruke Sejde Tatara iz Džudo kluba Mladost, dok je najbolji sportski radnik Faruk Ramičić.

Nagrađeni su i učenici osnovnih i srednjih škola koji su ostvarili zapažene rezultate na takmičenjima u okviru Malih olimpijskih igara. 

Posebna priznanja uručena su fudbaleru Obrenu Cvijanoviću, rukometašu Boži Tepiću i atletičarki Branki Jotanović za razvoj i popularizaciju sporta, a pekari Obeliks za pruženu podršku u organizaciji sportskih manifestacija. Fudbalski veterani Kotor Varoša, koji djeluju u okviru "Udruženja za promociju i značaj sportske rekreacije", najbolji su ambasadori sporta u 2017. godini. 

"Činimo sve da sportistima i klubovima stvorimo uslove za organizovanje sportskih aktivnosti, njihovo učešce na takmičenjima u zemlji i inostranstvu, ali i da obezbijedimo nagrade i druge vidove pomoći za vrhunske i perspektivne sportiste", rekao je Zdenko Sakan, načelnik Kotor Varoša.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije