Ostali sportovi

Egipćani zadovoljni uslovima za pripreme

Egipćani zadovoljni uslovima za pripreme
Egipćani zadovoljni uslovima za pripreme

BANJALUKA - Dolazak reprezentacije Egipta u sjedećoj odbojci na pripreme u Banjaluku značajan je za napredak i razvoj sjedeće odbojke, ali i sporta za lica sa invaliditetom uopšte, rekao je Goran Raca, pomoćnik ministra za sport Republike Srpske.

Egipćani, koji u Banjaluci borave  u okviru priprema za Paraolimpijske igre koje će biti održane ovog ljeta u Londonu, tokom prijema dodijelili su Raci Plaketu Paraolimpijskog komiteta Egipta.

Menadžer reprezentacije Egipta u sjedećoj odbojci Emad Ramadan istakao je da je podrška  Ministarstva sjedećoj odbojci od velikog značaja i dodao da je izuzetno zadovoljan gostoprimstvom i uslovima za trening u Banjaluci, te da se zato uvijek rado vraćaju u Republiku Srpsku.

Reprezentacija Egipta je u okviru Ljetne škole sporta, koja se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva porodice, omladine i sporta, odigrala tri utakmice sa reprezentacijom Republike Srpske, saopšteno je iz resornog ministarstva.

Kapiten reprezentacije Republike Srpske u sjedećoj odbojci Zoran Ješić poželio je, u ime reprezentacije i OKI Banjaluka, koji je bio tehnički organizator prijema Egipćana, reprezentaciji Egipta sreću na predstojećim Paraolimpijskim igrama i osvajanje jedne od medalja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije