Ostali sportovi

Evropska šampionka dolazi u Banjaluku

Evropska šampionka dolazi u Banjaluku
Evropska šampionka dolazi u Banjaluku

Milica Nikolić, dvostruka evropska šampionka do 23 godine u džudou, u petak i subotu će se u Banjaluci družiti sa polaznicima Džudo škole Krajina i takmičarima džudo klubova iz Banjaluke, Laktaša i Doboja.

Reprezentativka Srbije u grad na Vrbasu dolazi na poziv prijateljice Saške Trkulja, pomoćnog trenera u Krajini i takmičarke u DŽK Rade Ličina.

"Djeca su prezadovoljna što će Milica doći na njihov trening, pokazati im vještine i prenijeti iskustvo. Ona se nedavno vratila iz kampa u Japanu, koji je kolijevka džudoa, i sigurno će im prenijeti zanimljive informacije i pokazati im nešto što oni ne znaju. Takođe, ovo je prilika da djeca kroz razgovor i treninge sa Milicom shvate da je moguće napraviti sve u životu ako to želite", rekla je Trkulja.

Treninzi će biti i za djecu, ali i za starije članove. Biće održani u prostorijama Džudo škole Krajina u petak u 19 do 21.30, a u subotu od 9.30 do 11 i od 18 do 19.30.

"Želja je da ovo druženje preraste u kamp i da dođe što više džudista", istakla je Trkulja.

Nikolićeva je ove godine pored odbrane zlatne medalje na Evropskom prvenstvu osvojila bronzu na Svjetskom kupu u Sofiji, treće mjesto na gran priju u Budimpešti i grend slemu u Tjumenu, zlato na gran priju u Zagrebu i srebro na grend slemu u Abu Dabiju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije