Ostali sportovi

Fjuri se kladio na sebe, procitajte koliko je zaradio

Fjuri se kladio na sebe, procitajte koliko je zaradio
Fjuri se kladio na sebe, procitajte koliko je zaradio

Britanski bokser Tajson Fjuri bio je toliko uvjeren u pobjedu nad Vladimirom Kličkom, da je uložio veliku sumu novca da će postati svjetski šampion.

Irski bokser romskog porekla prekinuo je Ukrajinčevu vladavinu na tronu, a mediji pišu i da je uložio 280.000 evra na sebe. Naravno, opkladu je dobio!

Fjuri se kladio sa svojim bogatim rođakom. Obojica su uložili po 200.000 funti (oko 280.000 evra), a dogovor je bio da ukoliko Kličko odbrani titulu, cio ulog ide njegovom rođaku, dok u obratnoj situaciji, Fjuri bi pokupio čitavu svotu novca od ukupno 560.000 evra, koliko je bilo na talonu.

Da je uloženi novac na svoju pobedu stavio u kladionicu, zaradio bi pet puta veću sumu, s obzirom na to da je Ukrajinac bio izraziti favorit.

Ovako, pošto se interno kladio sa rođakom, moraće da se zadovolji sa "samo" dodatnih 280.000, koliko je uložio dotični gospodin.

- To je bila sudbina. Za ovo sam krvavo radio. Vladimir je veliki šampion, ali u ringu se borio za goli život. Biću najharizmatičniji bokser nakon Alija - rekao je usplahireni Fjuri nakon pobede i osvajanja šampionskog pojasa.

(NN, nadlanu.com)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije