Ostali sportovi

Kličko želi revanš sa Fjurijem

Kličko želi revanš sa Fjurijem
Kličko želi revanš sa Fjurijem

Ukrajinski bokser Vitali Kličko rekao je da će se ponovo boriti sa Tajsonom Fjurijem, nakon pobjede Britanca u borbi za titulu svjetskog šampiona.

Fjuri je Klička pobijedio na poene, poslije 12 rundi, i tako postao svjetski šampion u verzijama WBA, IBF i WBO.

"Izgubio sam, ali borac je i dalje u meni. Kada sklopimo dogovor i saznamo sve detalje, sve ćemo obavijestiti o datumu revanša. Tajson je bio brži i bolji od mene u ovom meču. Nisam uspio da pronađem pravi odgovor na njegovu strategiju", rekao je Kličko a prenosi Bi Bi Si Sport.

Novi šampion svijeta, Tajson Fjuri istakao je da jedva čeka revanš sa Kličom, ali i ponovio da je Ukrajinac veliki šampion.

"Obožavam izazove i naravno da se radujem revanšu. Ko zna šta će nam revanš donijeti, ali želim da budem barem upola dobar šampion kao Kličko. Malo je ljudi vjerovalo u moj trijumf, i nisam išao prečicama da bih došao do ovog trenutka", rekao je Fjuri.

Fjuriju (27), je ovo bila 25. pobjeda u isto toliko nastupa u karijeri. S druge strane, Kličko (39) je u svojoj 19. odbrani titule prvaka pretrpio prvi poraz, a ukupno mu je to tek četvrti poraz u 68. profesionalnom nastupu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije