Ostali sportovi

MOZZART pomogao Odbojkaškom klubu invalida "Banjaluka"

MOZZART pomogao Odbojkaškom klubu invalida "Banjaluka"
MOZZART pomogao Odbojkaškom klubu invalida "Banjaluka"

Odbojkaški klub invalida "Banjaluka" (OKI Banjaluka), najuspješniji je klub u kolektivnim sportovima invalidnih lica u Republici Srpskoj, a prema ostvarenim rezultatima sigurno i jedan od najuspješnijih sportskih kolektiva uopšte.

Osvajač je medalja na velikom broju međunarodnih turnira, kako u Bosni i Hercegovini, tako i u inostranstvu. Posebno su ponosni na sada već tradicionalni međunarodni turnir u sjedećoj odbojci, koji klub OKI "Banjaluka" oraganizuje svake godine 3. decembra, povodom Svjetskog dana invalida.

Predstavnici kompanije MOZZART uručili su danas donaciju televizora OKI "Banjaluka".

"U ime Odbojkaškog kluba invalida Banjaluka želim da  zahvalim kompaniji Mozzart za uručenu donaciju. Televizor koji ste nam donirali koristiće nam za gledanje i analiziranje naših utakmica kako bismo poboljšali svoju igru i ostvarili još bolje rezultate. Naime, veoma nam je drago što po prvi put uspostavljamo ovaj vid saradnje, a nadamo se ne i posljednji, i što ste u nama prepoznali prave vrijednosti i kolektiv koji zavrijeđuje pažnju i poštovanje", rekao je predsjednik kluba Ratko Dojčinović.

Kompanija MOZZART društveno odgovornom poslovanju pristupa kompleksno, kroz više paralelnih i jednako važnih pravaca djelovanja, pridržavajući se najviših etičkih standarda, kroz zaštitu životne sredine, investiranje u projekte i ljude koji doprinose razvoju društva, pružanje materijalne i svake druge pomoći onima kojima je najpotrebnija.

"Kompanija Mozzart od osnivanja podržava neprofitna i niskoprofitna udruženja i klubove koji podstiču razvoj sporta. Stvaranje kvalitetnijih uslova za sport jeste jedan od najboljih načina da se doprinese zajednici i budućim generacijama", rekla je predstavnica kompanije MOZZART Tamara Kantar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije