Ostali sportovi

Milan Kežić najbolji sportista u Mrkonjić Gradu

Milan Kežić najbolji sportista u Mrkonjić Gradu
Milan Kežić najbolji sportista u Mrkonjić Gradu

MRKONJIĆ GRAD - Milan Kežić iz Košarkaškog kluba /KK/ Mladost iz Mrkonjić Grada proglašen je za najboljeg sportistu ove opštine za 2013. godinu.

Na sinoćnjoj ceremoniji proglašenja drugo mjesto pripalo je košarkašu Mladosti Draganu Đuranoviću, a treće fudbaleru Slobode Milovanu Travaru i odbojkašici Ženskog odbojkaškog kluba /ŽOK/ Balkan Sanji Samardžiji.

Titula najuspješnijeg sportskog kolektiva u 2013. pripala je KK Mladost.

Najbolji sportista Milan Kežić rekao je da je za njega nagrada veliko priznanje, ističući da već treći put osvaja ovu nagradu.

"Dobre rezultate postižemo i grad je stao iza nas. Za moj uspjeh zaslužni su moja ekipa, drugari i trener. Klub je posljednje tri godine bio treći u ligi BiH, a trenutno smo prvi, zasluženo", rekao je Kežić.

Najperspektivniji mladi sportisti su fudbaler Slobode Ilija Danilović, košarkaš Mladosti Đorđe Aleksić, džudisti Džudo-kluba Atos Branislav Kokeza i Ljubica Jaslar, košarkašica Danijela Gavrić i odbojkašica ŽOK Balkan Vesna Roljić.

Za izabrane sportiste obezbijeđene su diplome, pehari i novčane nagrade.

Proglašenje najboljeg sportiste opštine Mrkonjić Grad je jedna u nizu manifestacija u okviru obilježavanja 4. februara, Dana opštine Mrkonjić Grad.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije