Ostali sportovi

Muamer Hukić po 13. put brani titulu

Muamer Hukić po 13. put brani  titulu
Muamer Hukić po 13. put brani titulu

BERLIN - Njemački bokser porijeklom iz Srbije Muamer Hukić boriće se 29. marta za odbranu WBO titule u kruzer kategoriji po 13. put.

- Želim da budem najbolji među najboljima, to mi je cilj. Da oborim rekord i odbranim titulu prvaka svijeta -  rekao je Hukić, koji je rođen 1984. godine u Sjenici. 

Hukić, ili poznatiji kao Marko Huk, vraća se u ring ranije nego što se očekivalo i to nakon sjajne pobjede nad Firatom Arslanom 25. marta.

Hukić će po 13. put titulu braniti u “Velodrom areni” u Berlinu. Ime Hukićevog protivnika biće objavljeno narednih dana, ali ukoliko pobijedi u tom meču izjednačiće rekord koji drži Britanac Džoni Nelson, koji je 13. puta odbranio pojas u WBO kruz kategoriji od 1999. do 2006. godine.

- Nemam veliku pauzu nakon borbe sa Arslanom i ponovo treniram. U dobroj sam formi i radujem se novoj borbi u Berlinu. Ne bojim se protivnika. Kao šampion uvijek sam trčao protiv najboljih boraca, čak i u dobrovoljnoj obrani titule. Moji fanovi mogu već sada da se raduju velikom spektaklu u ringu - istakao je Hukić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije