Ostali sportovi

Najbolji u Doboju Biljana Cvijanović i Mladen Ploskić

DOBOJ - Atletičarka Biljana Cvijanović iz Atletskog kluba Doboj i karatista Mladen Ploskić, član Karate kluba Sloga-Hemofarm, proglašeni su večeras za najbolje sportiste grada u 2013.

Cvijanovićeva je ovu laskavu titulu osvojila sedmi put, dok je Ploskiću, koji je i prvak i karate reprezentativac Republike Srpske, ovo peta titula.

Drugo mjesto u ženskoj konkurenciji osvojila je Aleksandra Bujadnjak, član Atletskog kluba Doboj, dok je treće mjesto pripalo Maji Sušić iz Karate kluba Sloga-Hemofarm.

Među sportistima drugo mjesto zauzeo je Dario Bjeljarević, član Atletskog kluba Doboj, dok je treće mjesto pripalo Predragu Dejanoviću iz Rukometnog kluba Sloga.

Rukometni klub Sloga izabran je za najbolji sportski klub u 2013. u Doboju, a slijede ga Atletski klub Doboj i Karate klub Sloga-Hemofarm.

Stručni žiri Sportskog saveza Doboja dodijelio je priznanje Rukometnom klubu Sloga, jer su prošle godine bili finalisti Kupa Republike Srpske, a prvenstvo u Premijer ligi BiH završili na drugom mjestu.

U kategoriji najperspektivnijih sportiskinja prvo mjesto je osvojila Dragana Ćatić, članica Karate kluba Sloga-Hemofarm, drugo mjesto pripalo je članici Điju-đicu kluba Jedinstvo, Valeriji Jović, dok je treće mjesto zauzela Nikolina Damjanović, članica Atletskog kluba Doboj.

U kategoriji najperspektivnijih sportista prvo mjesto osvojio je Sergej Krajišnik, član Điju-đicu kluba Policajac. Drugo mjesto pripalo je Nikoli Pejičiću iz Atletskog kluba Doboj, dok je treće mjesto pripalo Aleksandru Klopiću, članu Karate kluba Sloga-Hemofarm.

Plakete za najuspješnije sportske radnike dobili su Perica Jovanović, Nenad Pekeljević, Zoran Blagojević, Mile Sušić i Davor Ružela.

Najbolji klubovi i sportisti proglašeni su na večerašnjoj svečanoj akademiji u Centru za kulturu i obrazovanje u Doboju, na kojoj je u muzičkom dijelu programa učestvovalo Muzičko društvo "Stakato".

Na području Doboja djeluje 35 sportskih klubova i društva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije