Ostali sportovi

"Nektar poligon spretnosti"

"Nektar poligon spretnosti"
"Nektar poligon spretnosti"

Banjalučka pivara je zajedno sa biciklističkim klubom BSK organizovala mini biciklističku trku pod nazivom “Nektar poligon spretnosti” u nedelju, 18 aprila 2015.godine sa početkom u 14 časova.

Trka je organizovana u okviru manifestacije “Devete međunarodne biciklističke trke Beograd - Banjaluka 2015”.

“Kada smo prvi put potpisivali sponzorski ugovor s biciklističkim klubom BSK, u tom timu smo prepoznali iste vrijednosti koje i mi njegujemo – vrhunski rezultati kao rezultat predanog rada na ostvarenju ciljeva koji su za dobrobit cijele zajednice. Uspješnost Kluba nam pokazuje da smo donijeli pravu odluku i nastavićemo i dalje da im pomažemo u ostvarenju novih pobjeda. Organizovanje mini biciklističke trke “Nektar poligon spretnosti” je još jedan način promocije ove saradnje uključivanjem naših potrošača u samu promociju sporta kao načina razvoja zdravog života lokalne zajednice,  ” rekla je Milka Stanivuković, menadžer za odnose s javnošću Banjalučke pivare. 

Banjalučka pivara već četvrtu godinu zaredom potpisuje sponzorski ugovor s biciklističkim klubom BSK i u okviru saradnje podržava  i manifestaciju “Međunarodne biciklističke trke Banjaluka – Beograd”. Ove godine su napravili korak dalje u saradnji i organizovali  mini trku za sve ljubitelje Nektara i biciklizma. Učesnici su se prijavljivali putem Facebook stranice i  na licu mjestu, a najuspješniji učesnik Jovica Gavranović sa ostvarenim rezultatom od 15 sec je osvojio prvo mjesto i nagradu bicikl roadster tracking.

Banjalučka pivara u skladu sa svojim strateškim opredjeljenjem, pomaganja razvoja svih segmenata unapređenja lokalne zajednice, svake godine podrži više od 400 projekata iz oblasti sporta, kulture i pomoći lokalnoj zajednici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije