Ostali sportovi

OK Radnik želi senzaciju

OK Radnik želi senzaciju
OK Radnik želi senzaciju

Odbojkaši Radnika iz Bijeljine neće se predati ovog vikenda protiv izrazitih favorita u BVA kupu klubova u muškoj konkurenciji.

Takmičenje se održava u sportskoj dvorani Gimnazije "Filip Višnjić" u Bijeljini, a pored domaćina učestvuju još ekipe Bukurešt (Rumunija), Spartak Ljig (Srbija) i Bešiktaš (Turska).

"Potrudićemo se da nešto napravimo i ne budemo samo organizatori ili statisti. Učešćem na ovom turniru želimo dati svoj doprinos razvoju odbojke. Igramo protiv ozbiljnih ekipa, svi rivali su apsolutni favoriti i to će sigurno biti jedno ogromno iskustvo za nas. Jedna pobjeda bila bi veliki uspjeh za Radnik, ali nećemo se predati. Trudićemo se da postignemo mnogo više od toga i priredimo senzaciju, ako je to moguće. Ovaj vikend biće praznik odbojke u Bijeljini i vjerujem da će svi istinski zaljubljenici u sport zaista uživati", smatra Darko Manojlović, šef stručnog štaba Radnika.

Raspored utakmica, subota: Spartak - Bešiktaš, (17 časova), Radnik - Bukurešt (20). Susret za treće mjesto igra se u nedjelja od 17 časova, dok je finale isti dan od 20.

Pobjednik BVA kupa klubova nastaviće takmičenje u CEV čelendž kupu u sezoni 2015/16.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije