Ostali sportovi

Odbojkašice Jahorine šampioni RS

Odbojkašice Jahorine šampioni RS
Odbojkašice Jahorine šampioni RS

PALE - Odbojkašice Kluba Jahorina postale su šampioni Republike Srpske i novi članovi Premijer lige BiH, nakon što su pobijedile u utakmici protiv Odbojkaškog kluba Maglić iz Foče.

U sinoćnoj revanš utakmici finala plej-ofa za prvaka Republike Srpske, koja je održana u Sportsko-poslovnom centru "Peki", odbojkašice Jahorine savladale su Magli" rezultatom 3:0.

Predsjednik Kluba Jahorina sa Pala Branislav Blagojević rekao je novinarima da su se potajno nadali pobjedi i da je ekipa, kako je vrijeme odmicalo, pokazala punu zrelost i formu.

"Kada je riječ o finansijama, nadam se da će lokalna zajednica i grad imati razumijevanja jer smo sada jedini premijerligaši u Sarajevsko-romanijskoj regiji", naveo je Blagojević.

Trener Maglića Vlado Vuković rekao je da je ova ekipa pružila sve što je mogla jer im je cilj bio opstanak u ligu, ali da su odbojkašice "Jahorine" ipak bile bolje.

Odbojkašica Jahorine Natalija Filipović kaže da su postojali određeno opterećenje i trema pred domaćom publikom, ali da se zahvalila paljanskoj publici koja je došla u velikom broju da nas podrži.

Prvu utakmicu finalne serije plej-ofa za prvaka Republike Srpske, odbojkašice Maglića i Jahorine odigrale su u Foči prošle sedmice. Tada su slavile odbojkašice Jahorine, rezultatom 3:2.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije