Ostali sportovi

Odbojkašice Srbije će se za EP zagrijavati na Palama

Odbojkašice Srbije će se za EP zagrijavati na Palama
Foto: N.N. | Odbojkašice Srbije će se za EP zagrijavati na Palama

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije dio priprema za Svjetsko prvenstvo u Kini obaviće na Palama od 30. jula do 18 avgusta potvrđeno je iz Odbojkaškog saveza Srbije.

"Imamo odličnu saradnju sa Odbojkaškim savezom RS, prošle godine naša seniorska reprezentacija boravila je na Palama gdje se pripremala za Evropsko prvensvo u Poljskoj i utisci su bili odlični. Uslovi za pripreme na Palama su izuzetni, imamo na raspolaganju dvoranu, teretanu, kvalitetan smještaj i sve ono što je potrebno za nesmetan rad. Postoji mogućnost da i muška reprezentacija ponovo dođe na Pale ali o tome ćemo još razgovarati" rekao je Ivan Knežević, generalni sekretar Odbojkaškog saveza Srbije. 

Milutin Popović, predsjednik Odbojkaškog saveza RS rekao je da će Odbojkaški savez RS i ove godine biti na usluzi reprezentaciji Srbije.

"Nas u Odbojkaškom sportu raduje činjenica da će pripreme i ove godine biti na Palama. To bez dileme doprinosi jačanju interesa i popularizaciji odbojke na ovom prostorima. Mi ćemo na skroman način biti uključeni u te aktivnosti i iskazati punu pažnju, poštovanje i podršku tokom boravka reprezentacije Srbije na Palama", rekao je Popović.

Za odbojkašku reprezentaciju Srbije nastupaju tri odbojkašice iz BiH Tijana Bošković, Brankica Mihajlovič i Jelena Blagojević.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije