Ostali sportovi

Odbojkaški kamp okupio oko 100 učesnika

Odbojkaški kamp okupio oko 100 učesnika
Foto: N.N. | Odbojkaški kamp okupio oko 100 učesnika

Kamp Odbojkaškog saveza RS koji ovaj savez organizuje u saradnji sa Ministarstvom porodice omladine i sporta u Vladi RS počeo je juče na palama, a okupio je oko 100 učesnika.

Iz Saveza je saopšteno da će sa polaznicima raditi najkvalitetniji odbojkaški stručnjaci iz regiona.

"Dugo smo kamp odranizovali u Trebinju, pa smo odlučili da se vratimo na Pale gdje je Kamp i ranije održavan. Uradili smo to zbog popularizacije odbojke u svim regijama ali i zbog toga što ovdje imamo idealne uslove kada je smještaj u pitanju, odličnu sportsku dvoranu. Imamo sve ostale odlične uslove. Nadmosrska visina za rad je idealna", rekao je Milutin Popović, predsjednik OS RS.

Promoter kampa je Ana Gajić, odbojkašica Bimal-Jedinstva

"I sama sam učestvovala u kampu Odbojkaškog saveza RS i moram reći da mi je to itekako pomoglo u sticanju novih vještina, ali ono što je možda još bitnije, u sticanju prijatelja za cijeli život", istakla je Gajićeva.

Boško Jugović, načelnik Pala, se zahvalio OS RS što im je ukazao povjerenje da budu domaćini i dodao:

"Potrudili smo se da djeca imaju idealan smještaj u studenskom domu, dvorana je odlična i mi ćemo učiniti sve du budemo dobri domaćini."

OS RS ove godine, dodijelio niz priznanja povodom 25 godina postojanja Saveza.  Sinoć su priznanja uručena Darku Đuričkoviću, čovjeku čija je odbojkaška karijera počela u BiH, a koji je kroz angažovanje u odbojkaškom sportu uvijek pružao pomoć i podršku Savezu, posebno u organizaciji Evropskog prvenstva za kadete 2013.godine, te Gajićevoj, koja je u 2017. proglašena za najbolju odbojkašicu RS i u akciji "Glasa Srpske" proglašena za sportistu godine u RS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije