Ostali sportovi

Odbojkaški savez RS poslovao pozitivno

Odbojkaški savez RS poslovao pozitivno
Odbojkaški savez RS poslovao pozitivno

ISTOČNO SARAJEVO - Odbojkaški savez Republike Srpske poslovao je pozitivno, saopšteno je nakon sjednice Skupštine OS RS, koja je danas održana u Istočnom Sarajevu.

Na sjednici je jednoglasno usvojen finansijski izvještaj za 2014. godinu te plan rada za 2015.

"Uspjeli smo isplatiti sva dugovanja iz prethodnog perioda i s ponosom mogu reći da smo poslovali pozitivno. Članovi Skupštine su konstatovali da su u ispunjeni svi zaključci sa prethodne sjednice od prije godinu dana, a vanredno smo realizovali projekat 'Lopte u škole', u vrijednosti od 80.000 KM u saradnji sa Ministarstvom porodice omladine i sporta u Vladi RS. Stvoreni su uslovi za realizaciju projekta opremanja terena odbojke na pijesku u saradnji sa Odbojkaškim savezom BiH, a takođe, smo uspjeli, preko Evropske i Svjetske odbojkaške asocijacije, obezbijediti podršku klubovima koji su imali direktnu štetu prouzrokovanu poplavama", rekao je Milutin Popović, predsjednik Odbojkaškog saveza RS.

On je dodao da je u kampu dijaspore za kadete učestvalo 28 odbojkaša i odbojkašica iz RS, a odbojkaška porodica veća je za jedan klub.

Na sjednici Skupštine je konstatovano da su u prethodnoj godini 9 od 10 titula u svim uzrasnim kategorijama u BiH osvojili klubovi iz RS, a u ovo tijelo umjesto Mladena Čeremidžića, koji je razriješen dužnosti, imenovan je Zoran Ðurđević, saopšteno je iz OS RS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije