Ostali sportovi

Ognjenović: Tek sada smo svesni podrške koju imamo u RS

Ognjenović: Tek sada smo svesni podrške koju imamo u RS
Foto: N.N. | Ognjenović: Tek sada smo svesni podrške koju imamo u RS

Odbojkašice Srbije veoma su zadovoljne uslovima na Palama, gdje se pripremaju za Svjetsko prvenstvo, a Maja Ognjenović, jedna od najboljih odbojkašica, istakla da je da se nada da će se na Pale i Jahorinu jednog dana vratiti turistički.

Tim Srbije je slobodan dan iskoristio za zajednički izlet na Jahorinu.

"Mislim da smo tek sada svesni podrške koju imamo u RS. Uslovi na Palama su sjajni, odnos ljudi prema nama je odličan i to je nešto što se retko doživljava na pripremama. Nadam se da ćemo se na Pale i Jahorinu vratiti kada završimo karijere kako bismo turistički posetili ove prostore", rekla je Ognjenovićeva.

Selektor Srbije Zoran Terzić dijeli njeno mišljenje.

"Očekivali smo da sve bude u redu na osnovu informacija od muške reprezentacije koja je prošle godine bila na Palama, ali moram priznati da smo prijatno iznenađeni. Sve je na visokom nivou, počev od sale koja je odlična, smeštaja i svega onog što nam je neophodno za nesmetan rad. Hvala na velikoj podršci ljubitelja odbojke u Srpskoj, a mi ćemo se truditi da se odužimo dobrim rezultatima", rekao je Terzić.

Milutin Popović, predsjednik Odbojkaškog saveza RS, uručio je reprezentaciji Srbije plaketu za izuzetne rezultate, doprinos i afirmaciju odbojkaškog sporta.

"Drago mi je što možemo dati doprinos da se reprezentacija Srbije odjeća ugodno i ima dobre uslove za rad. Svjesni smo kakve je rezultate Srbija ostvarila, a svi ti rezltati imali su uticaj na afirmaciju i razvoj odbojke na našim prostorima. Želimo odbojkašicama mnogo uspjeha na SP u Japanu", rekao je Popović.

Načelnik Opštine Pale Boško Jugović zahvalio se Odbojkaškom savezu Srbije na povjerenju i poželio mnogo sreće na predstojećim takmičenjima.

"Nama je izuzetno važno da su se Pale afirmisale kao dobar domaćin i neko ko ima dobre uslove za rad. Drago nam je da su čelnici OSS odlučili da nama daju poverenje da budemo domaćini i odbojkašicama i odbojkašicama. Naše najveće zadovoljstvo će biti ako sportisti Srbije sa Pala ponesu nešto što će im pomoći da dođu do kraja na predstojećim takmičenjima", rekao je Jugović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije