Ostali sportovi

Pejić zablistao u Novom Sadu

Pejić zablistao u Novom Sadu
Pejić zablistao u Novom Sadu

Dario Pejić, član Stonoteniskog kluba Vrbas Energocorp iz Banjaluke, osvojio je treće mjesto na međunarodnom "Joola Cupu 2014", koji je održan u Novom Sadu.

Osim Pejića Banjalučani su imali još dva predstavnika na prvom međunarodnom takmičenju u dvogodišnjoj istoriji kluba iz grada na Vrbasu. Sva tri takmičara su nastupila u kategoriji najmlađi kadeti. Osim Pejića Banjalučane su predstavljali Vladimir Pandurević i Đorđe Janković. Pandurević je stao u osmini finala pošto je poražen od Luke Damjanovića iz Srbije. Treći predstavnik Vrbas Energocorpa Đorđe Janković je eliminisan u šesnaestini finala od predstavnika Mađarske Danijela Hođe.

Treba istaći da su Pejić i Pandurević godinu dana mlađi od ostatka konkurencije i da će i naredne godine moći da nastupe u konkurenciji najmlađih kadeta.

"Veoma smo zadovoljni rezultatima koje smo ostvarili na za nas prvom međunarodnom takmičenju. Ovo je veliki uspjeh za klub i pokazali smo da se napornim radom i u teškim uslovima mogu ostvariti zapaženi rezultati", rekao je Jovica Šormaz, predsjednik Upravnog odbora STK Vrbas Energocorp.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije