Ostali sportovi

Poletan najbolji sportista Laktaša

Poletan najbolji sportista Laktaša
Poletan najbolji sportista Laktaša

Sandro Poletan iz Kik-boks kluba Kruna najbolji je sportista opštine Laktaši za 2014. godinu.

On je dobio priznanje na manifestaciji Izbor najboljih sportista, koja je 19. put održana u petak naveče, a na listi najboljih sportista za godinu na izmaku su još prema plasmanu džudistkinja Saška Trkulja (DŽK Policajac), košarkašica Sandra Radić (ŽKK Igokea), džudista Aleksandar Šobot (DŽK Laktaši), odbojkašica Aleksandra Gligić (OK Laktaši) i rukometaš Đorđe Stojić (ORK Laktaši).

Najbolja sportistkinja do 18 godina je Karolina Knežević iz ŽOK Laktaši, a najbolji sportista u istoj starosnoj kategoriji je Petar Dedić iz DŽK Policajac.

Najperspektivnija sportistkinja od deset do 16 godina je Nataša Vranješ iz Plivačkog kluba Delfin, a sportista Filip Popović iz FK Laktaši. Za najbolju ekipu proglašen je Košarkaški klub Igokea, dok je najbolji sportski radnik Dubravko Čember iz Fudbalskog kluba Mladost iz Glamočana.

Titulu najboljeg trenera ponijela je Brankica Kepčija iz Plivačkog kluba Delfin.

Organizator ove manifestacije billo je Udruženje sportista Laktaša, a pokrovitelj Skupština opštine Laktaši. Za sve nagrađene u petak je upriličen svečani prijem kod načelnika Laktaša Miroslava Kodžomana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije