Ostali sportovi

Senzacionalna 20-godišnja sportistkinja osvaja svijet

Senzacionalna 20-godišnja sportistkinja osvaja svijet
Foto: Instagram | Senzacionalna 20-godišnja sportistkinja osvaja svijet

Iako još nema zapaženih rezultata u seniorskoj konkurenciji, za Antonelu Fioderlisi, dvadesetogodišnju mačevalku iz Italije već odavno se zna.

Ona slovi za jednu od najseksi sportistkinja svijeta, a ukoliko kojim slučajem izbori plasman na Olimpijske igre u Tokiju 2020. godine vjerovatno će ponijeti titulu najljepše na najvećoj svjetskoj smotri.

Ove godine zanosna Italijanka je osvojila 81. mjesto na Svjetskom kupu u Udinama, a u decembru prošle godine bila je 16. na takmičenju u Lukesmburgu što joj je i najbolji rezultat.

Zahvaljujući svom izgledu i angažmanu na društvenoj mreži Instagram gdje svakodnevno časti više od pola miliona fanova provokativnim fotografijama, Antonela već odavno puni stupce u italijanskim medijima.

U centar pažnje dospjela je prošle godine nakon dopisivanja sa napadačem Juventusa Gonzalom Iguainom. Tada je tvrdila da joj je Argentinac tražio da mu pošalje gole fotografije nakon čega ga je nazvala bolesnim, ali ubrzo je rekla da je to sve bila šala.

Iako će mnogi reći da je pogriješila profesiju, Italijani vjeruju da će ova seksi sportašica uspjeti napraviti zavidnu karijeru. Svi se nadamo da ćemo je za dvije godine vidjeti u Japanu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije