Ostali sportovi

Tajger Vuds pauzira na neodređeno vrijeme

Tajger Vuds pauzira na neodređeno vrijeme
Tajger Vuds pauzira na neodređeno vrijeme

Jedan od najboljih golfera današnjice Tajger Vuds rekao je da uzima pauzu na neodređeno vrijeme i da se neće takmičiti dok ne bude siguran da je potpuno sreman.

Bivši prvi golfer svijeta je ove sezone imao samo dva starta, ali je zbog problema sa leđima, koje je operisao prošle godine, morao je da se povuče sa drugog turnira, koji je igran u Tori Pajnsu, piše B92.

Prema prvobitnom planu, 39-godišnji Vuds je trebalo da se nađe na terenu krajem mjeseca na Honda klasiku u Palm Biču, ali je izgledno da se to neće desiti.

"U ovom trenutku, moram mnogo da radim na svojoj igri i da provedem malo vremena sa ljudima koji su mi važni. Volio bih da igram na Honda klasiku, to je turnir u mom rodnom gradu i veoma mi je važno, ali neću biti tamo ako moja igra ne bude na nivou na kojem treba da bude. To ne bi bilo fer ni prema kome. Kada igram na turniru, želim da budem na najvišem nivou. Kada budem smatrao da sam spreman, vratiću se. Ipak, očekujem da ću igrati veoma brzo", naglasio je Vuds.

Vuds se u Tori Pajnsu povukao poslije samo 11 rupa i to je bio treći put na posljednjih devet turnira da je takmičenje prekinuo ranije.

"Poslednje dvije nedjelje su bile veoma razočaravajuće za mene. Nažalost, u posljednje vrijeme mi se povrede dešavaju mnogo često. Posljednja povreda nije povezana sa operacijom koju sam imao, ali idem na terapije i osjećam se bolje svakog dana. Moja igra i rezultati jednostavno nisu prihvatljivi"“, istakao je Vuds, koji nije osvojio nijednu veću titulu od US opena 2008. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije