Ostali sportovi

Teslićani zadovoljni što će ugostiti biciklistički karavan

Teslićani zadovoljni što će ugostiti biciklistički karavan
Teslićani zadovoljni što će ugostiti biciklistički karavan

Milan Miličević, načelnik Teslića, izrazio je zadovoljstvo što će ova opština biti jedan od domaćina biciklističke trke 11. trke "Beograd Banjaluka". Trka u Tesliću startuje 30. aprila u 12 časova.

"Veliko je zadovoljstvo što je i ove godine, treći put za redom Teslić domaćin starta drugog dijela trke. Opština je podrškom ovom važnom događaju pozicionirana na turističku mapu, a naša su nastojanja da pokušamo uvećati izdvanjanja za slične događaje koji unapređuju turističku ponudu Teslića", rekao je Miličević nakon jučerašnjeg sastanka sa predstavnicima trke.

Biciklistički karavan iz Teslića će krenuti za Banjaluku.

"Trka starta iz Teslića u 12 časova, a naša želja je da ovo bude događaj od značaja i za građane Teslića i za opštinu Teslić jer zaista imamo fenomenalnu saradnju sa opštinskim vlastima i drago nam je da je očigledan turistički potencijal trke prepoznat u ovoj opštini", istakao je Vladimir Kuvalja, direktor tradicionalne trke.

Siniša Božić, direktor Turističke organizacije Teslić rekao je da će se svi potruditi da boravak biciklistima i drugim učesnicima kao i posjetiocima u Tesliću bude prijatno i nezaboravno iskustvo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije