Ostali sportovi

U Rusiji dječak pogriješio, trener ga udario nogom u glavu

U Rusiji dječak pogriješio, trener ga udario nogom u glavu
Foto: N.N. | U Rusiji dječak pogriješio, trener ga udario nogom u glavu

Užasan video stiže iz Rusije, a prikazuje trenera borilačke discipline kuda Ivana Kirilka kako nogom u glavu udara malenog dječaka koji je prema njegovom mišljenju napravio pogrešku tokom treninga.

Ovaj incident dogodio se u martu u Naro-Fominsku u blizini Moskve, a tek je sad izašao u javnost jer su se ruski mediji ovih dana dokopali snimke.

Kirilko je brutalno udario devetogodišnjeg dječaka jer je ovaj otišao na krivu stranu tatamija. Ruski mediji pišu kako roditelji nisu podnijeli krivičnu prijavu policiji jer je ''trener'' obećao da će sam dati otkaz.

Ipak, to nije napravio, a nakon više od osam mjeseci tamošnji kudo savez je suspendovao Kirilka. Potvrdila je to i Ksenia Mišonova, pravobranitelj iz Moskve. Video sada istražuje i policija te Kirilku prijeti puno veća kazna od suspenzije.

Kirilko o incidentu medijima nije htio puno govoriti, kazao je tek da je to bio običan ''sportski trenutak'', a majka Elena potvrdila je da je dijete po završetku treninga završilo u bolnici gdje su, srećom, utvrđene samo blage posjekotine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije