Rukomet

Bez straha na favorita

Bez straha na favorita
Bez straha na favorita

Rukometaši Borac M:tela dočekaće u petak naveče PPD Zagreb u okviru 8. kola SEHA lige. Ne treba posebno spominjati ko je favorit u ovom susretu, ali Banjalučani najavljuju da će skupo "prodati kožu" renomiranom protivniku.

"Zagreb je bez sumnje favorit. Od dolaska Veselina Vujovića na kormilo ekipe doživjeli su pravi preporod. U zadnjih mjesec dana igraju odličan rukomet, što se posebno osjeti u fazi napada, gdje lopta ide veoma brzo s jedne na drugu stranu. Biće jako teško da zaustavimo Zagrepčane, ali nećemo se predavati. Nemamo psihološkog pritiska i s te strane ovo će biti lagana utakmica za nas. Nemamo imperativ pobjede i od svojih igrača očekujem da daju sve od sebe i da se bore. Nadam se da će publika znati da cijeni našu borbenost i zalaganje", rekao je Igor Rađenović, trener šampiona BiH.

I mladi bek Borac M:tela Nemanja Bezbradica, koji u posljednje vrijeme igra sve bolje, kaže da će "crveno-plavi" biti rasterećeni u okršaju s hrvatskim šampionom.

"Očekuje nas veoma teška utakmica. O kvalitetima Zagreba dovoljno govori njihova pobjeda protiv Kila prije mjesec dana. Ipak, protiv Zagreba se može igrati. Sastajali smo se mnogo puta, ali još nijednom nismo slavili. To će biti dodatni motiv da odigramo najbolje što znamo. U ime saigrača mogu obećati da ćemo se boriti, kako u napadu, tako i u odbrani. Imali smo deset dana da se spremimo za ovu utakmicu, a ono što je najbitnije, atmosfera u ekipi je odlična. Svi smo zdravi i spremni za utakmicu. Ostaje još da izađemo na teren i pokažemo da znamo igrati s tako velikim ekipama", izjavio je Bezbradica i pozvao navijače da u što većem broju dođu u dvoranu "Borik".

Utakmica Borac M:tel - Zagreb počinje u petak u 20 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije