Rukomet

Borac dobija evropske rivale

Borac dobija evropske rivale
Foto: N.N. | Borac dobija evropske rivale

Rukometaši Borac m:tela sutra će saznati ko će im biti protivnik u osmini finala EHF Čelendž kupa.

Banjalučani su nakon pobjede u dvomeču sa Vogošćom poslije 14 godina opet ovog "proljeća" igrati na međunarodnoj sceni a uoči žrijeba "cveno-plavi" su svrstani u drugi šešir gdje su još finski Diken, izraelski Ramhat Šaron, bjeloruski Mašek Mogilev, praška Dukla, norveški Arendal, slovačka Povaška Bistrica i ukrajinski Donbas što znači da mu ove ekipe ne mogu biti rivali.

Među potencijalnim protivnicima koji se nalaze u prvom šeširu su belgijanski Vize, grčki AEK, te Berhem iz Luksemburga, Madeira iz Portugala, Bukurešt iz Rumunije, te ruski klubovi Dinamo Viktor i Neva Sankt Pererburg.

Prve utakmice su na rasporedu 9. i 10. februara a revaš mečevi su sedam dana kasnije.  Žrijeb je sutra u Beču sa početkom u 11 časova a na ovoj manifestaciji biće izvučeni i raspored grupne faze EHF kupa a raspored šeira je sljedeći, šešir 1:

Granoljers, Fushe, Hanover, Porto, šešir 2: Holstebro, Longronjo, Tatabanja, Azoti, šešir 3: Kuensa, Sent Rafael, Kil, Rabotnik, šešir 4: Nekse, GOG, Balatonfuredi, Konstanca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije