Rukomet

Đurđević: Remi odličan pred revanš

Đurđević: Remi odličan pred revanš
Foto: N.N. | Đurđević: Remi odličan pred revanš

Ostvarili smo odličan rezultat protiv Vogošće uoči revanš utakmice četvrtfinala Kupa BiH i vjerujem da imamo odličnu šansu da se plasiramo u polufinale, rekao je Vladan Đurđević, rukometaš Borac M:tela, nakon prvog duela s Vogošćom.

Ova dva tima su u srijedu u Vogošći odigrala 25:25. Najefiksniji u Borcu bili su Đurđević sa sedam i Dejan Unčanina sa šest pogodaka, a na drugoj strani najbolji je bio Almir Osmanhodžić sa sedam pogodaka.

"Cijela utakmica je bila u egalu, čak smo imali i pobjedu u rukama, ali smo primili gol dva-tri sekunda prije kraja. Ipak, i remi je odličan rezultat pred revanš. Pošto smo ispali iz trke za titulu, nadamo se da možemo osvojiti Kup BiH, baš kao što smo to učinili prije nekoliko dana u Kupu RS", rekao je Đurđević, i podsjetio da Borac u nedjelju očekuje utakmica s Izviđačem u 20. kolu Premijer lige BiH i pozvao navijače da dođu u "Borik" (18 časova).

Revanš utakmica je 25. aprila u Banjaluci.

Ubjedljivu prednost uoči revanš meča ostvario je Konjuh, koji je ekipu Kaknja savladao rezultatom 42:28, a slavili su i Zrinjski i Bosna Centrotrans iz Visokog. Zrinjski je pobijedio Izviđač Central osiguranje sa 24:22, dok je Bosna bila bolja od Gračanice i slavila sa 25:23. Za Bosnu nema puno odmora jer već danas igra utakmicu 20. kola Premijer lige BiH u Derventi protiv istoimene ekipe (19 časova). To je jedini duel Premijer lige koji je na programu danas.

Rezultati

Vogošća PH - Borac M:tel 25:25

Zrinjski - Izviđač CO 24:22

Konjuh - Kakanj 42:28

Bosna (V) - Gračanica 25:23

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije