Rukomet

Donatorsko veče i koncert za RK Borac

Donatorsko veče i koncert za RK Borac
Foto: N.N. | Donatorsko veče i koncert za RK Borac

Rukometni klub Borac M:tel organizovaće 22. februara donatorsko veče u Kristalnoj sali hotela "Bosna" (17.30) i koncert "Zajedno za Borac" u dvorani "Borik" (20), od kojeg je kompletan prihod namijenjen trofejnom banjalučkom klubu.

"Ovo je prilika da svi građani Banjaluke, ljubitelji rukometa, a posebno naši navijači pokažu da vole Borac i da žele vidjeti naš klub ponovo u velikim evropskim utakmicama. Svi mogu pomoći na svoj način i zato ih pozivam da dođu na koncert, a privrednike i uspješne pojedince našeg grada, RS i cijele BiH pozivam da dođu na donatorsko veče i pomognu najvećem domaćem sportskom brendu da sve nas ponovo s ponosom predstavlja širom Evrope", istakao je Vladimir Branković, direktor Borca.

Iz Borca su saopštili da je odaziv na ovo donatorsko veče, na kojem bi trebalo da bude govora i o izgradnji "Arene Borac", veoma dobar. Dolazak su potvrdili Milorad Dodik, predsjednik RS, Željka Cvijanović, premijerka RS, Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke, zatim rukometni as Abas Arslanagić, te Veselin Vujović, bivši rukometaš a sada trener... Poziv je upućen bivšim asovima Borca, ali i Vanji Udovičiću, bivšem proslavljenom vaterpolisti, sada ministru omladine i sporta Srbije.

"Očekuje nas lijepo dešavanje i vjerujem da ćemo poslati lijepu sliku iz rukometne Banjaluke", istakao je Branković.

Donatorsko veče je prvi zajednički projekat RK Borac M:tel i agencije "Aquarius" iz Banjaluke, čiji su predstavnici u petak potpisali Ugovor o saradnji, te predstavili planove za budućnost kojima nastoje započeti realizaciju niza aktivnosti na vraćanju stare slave Borca.

"Mi ćemo sa svoje strane učiniti sve što možemo da napravimo kvalitetnu promociju kluba, kako prema publici, tako prema sponzorima. Stavićemo na raspolaganje sve svoje resurse, kako bi Borac imao što bolje rezultate. Ujedno želimo da podržimo ambicije kluba da se vrati na evropsku scenu i staze stare rukometne slave kada je bio veliki šampion", istakla je Brankica Janković, direktorica "Aquariusa", dodajući da je svjesna da je u današnje vrijeme baviti se kulturom ili sportom veoma težak posao.

Što se tiče koncerta "Zajedno za Borac", nastupiće "Psihomodo pop" iz Zagreba, "Bad Copy" i "Irie FM" iz Beograda i banjalučki bendovi "Sopot" i "Tupas mene", a ulaznice po cijeni od 10 KM mogu se kupiti u prostorijama RK Borac, u dvorani "Borik" i na Trgu Krajine.

"Biće sjajan koncert"

Nastupi na koncertu "Zajedno za Borac" "Psihomodo popa", bendova "Bad Copy", "Irie FM", "Sopot" i "Tupas mene" garantuju dobru zabavu.

"Imam čast da u ime muzičara pozovem sugrađane da dođu u velikom broju i podrže Borac. Koncert će biti sjajan, a muzičari koji će nastupiti garantuju dobru zabavu", rekao je Petar Topalović, frontmen grupe "Sopot".

Borac koncert organizuje s agencijom "Aquarius" i uz podršku sponzora kompanije "M:tel", Komercijalne banke, "Banjalučke pivare" i firme "Prointer".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije