Rukomet

Karabatić: Igramo punom parom

Karabatić: Igramo punom parom
Karabatić: Igramo punom parom

Motivisani Nikola Karabatić bio je, uz golmana Tijerija Omejera, najzaslužniji za preokret Francuske u finišu protiv Šveđana (27:25). "Letio" je po terenu u završnici kao da je upravo počela utakmica i još jednom potvrdio da je najbolji kada je najteže, kao i njegova reprezentacija. Pred rođenim Nišlijom i njegovim timom je meč osmine finala s Argentinom. Na pitanje koga bi volio da dobije u četvrtfinalu odgovorio je:

"Ne razmišljamo uopšte o tome, samo o Argentini. Vidite kakvo je ovo Svjetsko prvenstvo, svako svakog može da dobije. Argentina je pokazala da ima kvalitet da pobijedi i nas, tako da ćemo se maksimalno fokusirati na taj meč".

Karabatić kaže da u svaki meč ulaze punom snagom.

"Ne tempiramo ništa, igramo sa sto odsto mogućnosti od prve utakmice. Mnogi kažu da igramo čudno. Ne znam, možda. Ali to smo mi, to je naš rukomet. Apsolutno ništa ne eksperimentišemo, igramo kako znamo. Ali jeste činjenica da smo sve bolji i bolji. Naš kvalitet je to što pobjeđujemo i kada ne igramo najbolje što znamo", kaže kapiten Francuske, koja sutra od 19 časova igra protiv Argentine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije