Rukomet

Lino Červar: Igrači su izrekli gomilu laži

Lino Červar: Igrači su izrekli gomilu laži
Lino Červar: Igrači su izrekli gomilu laži

Trener rukometaša Metalurga Lino Červar izjavio je za hrvatske medije da su igrači makedonskog šampiona izrekli gomilu laži, kada su ga optužili da u klubu samo želi da izvuče lični interes.

Rukometaši skopskog tima odbili su da putuju u Zagreb, na megdan istoimenom rivalu, zbog, kako su rekli, odnosa trenera i čelnika kluba prema njima.

"Ovdje sam pet godina. Klub sam digao na vrh makedonskog rukometa. Igrali smo u četvrtfinalu Lige prvaka, napravio sam velike stvari, a sad sam od igrača doživio ovakve uvrede", kaže Červar i nastavlja: "Godinu dana ovdje radim bez plaće. Tim sam igračima dao sve. Ja nisam imao primanja, a zbog teške sam se situacije u klubu borio da ih barem oni imaju. Sada ću vam reći što se dogodilo. Neki stariji igrači koji nisu bili zadovoljni minutažom one mlađe su okrenuli protiv mene. Ostaću ovdje još dva dana. Prkos i ponos mi ne daju da odem dok mi se ne ispričaju. Povrijedili su mene, ali i cijelu moju obitelj. Silno sam razočaran, izrekli su takvu gomilu laži, a kad se čovjek potpiše na nešto takvo, onda mora i stajati iza toga. Nisam siguran da svi oni stoje."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije