Rukomet

Milosavljević: Želim moderan rukomet

Milosavljević: Želim moderan rukomet
Foto: Ilustracija | Milosavljević: Želim moderan rukomet

Žikica Milosavljević, proslavljeni srpski reprezentativac, novi je trener Rukometnog kluba Konjuh.

Na klupi kluba iz Živinica naslijedio je Bojana Unčanina, koji je sporazumno raskinuo ugovor i preuzeo banjalučki Borac M:tel

"Bez obzira na to kakvo sam rukometno ime bio dok sam igrao, trenerski posao nešto je sasvim drugo. Iako sam tek pripravnik, razmišljam o modernom rukometnom putu koji me očekuje", rekao je na predstavljanju Milosavljević.

Rukometaši Konjuha imali su uspješnu prošlu sezonu. Osvojili su treće mjesto i izborili nastup na Čelendž kupu, gdje ih u drugom kolu očekuje kiparski tim Prodefitikosa.

"Dobri rezultati od prošle sezone za mene su ozbiljan zadatak. Sve uspehe postigao sam velikim radom i odricanjem, tako da ću tim putem nastaviti i kao trener. Ne plašim se izazova. Drago mi je da imam veliku podršku i nadam se da ću uspeti da opravdam očekivanja, ako ne u ovoj, onda bar u nekoj od narednih sezona", poručio je novi trener Konjuha.

Milosavljević je sa reprezentacijom Jugoslavije osvojio bronzane medalje na Svjetskim prvenstvima u Egiptu i Francuskoj te na Evropskom prvenstvu u Španiji. U Francuskoj je 2001. proglašen za najbolje desno krilo svijeta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije