Rukomet

'Na glavu protiv Partizana'

'Na glavu protiv Partizana'
Foto: Ilustracija | 'Na glavu protiv Partizana'

Rukometaši Borac M:tela poraženi su od Hapoel Rishona 22:28 u prijateljskom meču igranom u "Boriku" u Banjaluci.

Najefikasniji igrač susreta bio je Vladan Đurđević sa devet pogodaka, dok je Nemanja Bezbradica postigao četiri gola, a golman Bojan Ljubišić je zabilježio 14 odbrana. Na drugoj strani, Avišaj Smoler bio je najefikasniji s pet pogodaka. Borac je u ovom meču igrao bez Marka Komnenovića i Srđana Mijatovića, koji su povrijeđeni.

"Ušli smo lagano u meč, pomalo ih i potcijenili. Igrali smo jako loše u odbrani, prvi ja pa onda i ostali i to je razlog poraza. Nisu kvalitetniji od nas, mislim da smo bolja ekipa i kada bismo ponovo igrali siguran sam da bismo ih dobili. Dozvolili smo da nas tuku na našem terenu, u prvom poluvremenu smo primili 15 golova, što nikako nije dobro. Nedostajali su nam odsutni igrači, ali svakako smo morali bolje", rekao je Bezbradica.

Narednu pripremnu utakmicu šampion BiH bi trebalo da odigra s beogradskim Partizanom i to najvjerovatnije 9. septembra. Tako će Banjalučani nakon Crvene zvezde imati priliku da na djelu vide i crno-bijelu ekipu.

"Moramo da dobijemo Partizan iako se radi o prijateljskom susretu. Pobjeda nam je izuzetno važna za samopouzdanje kako bismo pozitivni dočekali početak sezone. Pozvao bih publiku da nas podrži i napuni 'Borik', ići ćemo na glavu da dobijemo taj meč", više nego jasan bio je Bezbradica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije