Rukomet

"Nezavisne" i RK Borac M:tel dijele ulaznice za Kup BiH

"Nezavisne" i RK Borac M:tel dijele ulaznice za Kup BiH
Foto: N.N. | "Nezavisne" i RK Borac M:tel dijele ulaznice za Kup BiH

Rukometaši banjalučkog Borac M:tela spremni su za finalni turnir Kupa BiH koji će igrati za vikend na domaćem terenu - u dvorani "Borik".

Rival u polufinalu u subotu (17 časova) će im biti Zrinjski iz Mostara, a u slučaju pobjede za trofej će se boriti u nedjelju (17 časova) sa pobjednikom meča Konjuh Živinice - Bosna Centrotrans Visoko (subota, 19.30).

"Planski smo se pripremali za ovu utakmicu. Svi smo željeli Zrinjski u polufinalu kako bismo dobili priliku da im se revanširamo za poraz u februaru koji je meni lično najteži ove sezone. Tako da pored želje za osvajanjem Kupa imam želju i za revanšom. Svi ćemo pružiti maksimum", rekao je Đorđe Ćelić, rukometaš Borca.

Njegov saigrač Duško Hercegovac je istakao da se igrači Borca trofejom žele odužiti banjalučkoj publici koja ih je ove sezone podržavala, dok je trener Bojan Unčanin rekao da je tim spreman za borbu za trofej.

Prvih devet čitalaca koji se jave na mail adresu [email protected] dobiće po dvije karte za mečeve polufinala, a prvih pet koji nam se jave na isti mejl dobiće po dvije karte za finalni meč turnira Kupa BiH.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije