Rukomet

Perić: Idemo u Rejkjavik na pobjedu

Perić: Idemo u Rejkjavik na pobjedu
Perić: Idemo u Rejkjavik na pobjedu

BEOGRAD - Selektor muške rukometne reprezentacije Srbije Dragan Perić optimista je pred utakmice kvalifikacija za prvenstvo Evrope protiv Islanda, 29. aprila u Rejkjaviku i 3. maja u Nišu.

"Igramo sa reprezentacijom koja ima visoki rejting, koja će se sigurno potruditi da u ovim kvalifikacijama izbori učešće na Evropskom prvenstvu. Sigurno je da će na svom terenu uraditi sve da izbore pozitivan rezultat. Mi se za ovu prvu utakmicu pripremamo kao da je ona jedna jedina, dok revanš u Nišu dolazi posle. Idemo na pobedu i razmišljamo samo o rezultatu koji će  nas do toga dovesti", rekao je Perić na okupljanju reprezentacije u hotelu "In" pred pripreme za utakmice sa Islandom.

Izabranici selektora Perića smatraju da ih čekaju ozbiljne utakmice sa Islandom, ali se nadaju pobjedama.

"Znam da nas čekaju dvije teške utakmice, Island je vrhunska ekipa, već dugo su u vrhu rukometa. Mislim da naša reprezentacija ima dosta kvaliteta, dobre pojedince, i da imamo dobrog selektora koji će sve učiniti da ostvarimo što bolji rezultat. Uvek sam bio u kontaktu sa momcima iz reprezentacije, srećan sam što sam opet ovde", rekao je pivotmen Petar Đorđić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije