Rukomet

RK Borac se pridružio akciji "Movember"

RK Borac se pridružio akciji "Movember"
Foto: N.N. | RK Borac se pridružio akciji "Movember"

Rukometaši Borac M:tela spremno i ozbiljno prilaze utakmici sa ekipom Kaknja, koju će ugostiti sutra (20.30) u okviru šestog kola Premijer lige BiH, ali i neobrijani.

"Činjenica da je Kakanj dao najviše golova u ligi govori mnogo. Igra brzo, možda nam to i odgovara jer igramo brže nego ranijih godina. Ova utakmica je bitna, kao i svaka druga, jer nema fajnal fora i moramo se u svakom meču boriti za pobjedu", rekao je Srđan Mijatović, rukometaš Borca.

Kao što smo rekli "Borčevci" će neobrijani u meč, jer su se rukometaši banjalučkog kluba pridružili akciji "Movember".

"Od juče se ne briju. Pridružili su se milionima muškaraca koji sa tom aktivnostima podižu svijest građana o bolestima jačeg pola, sa akcentom na maligne bolesti kod muškaraca. Takođe, kroz naše aktivnosti ćemo pokušati da prikupimo određena sredstva i uplatimo ih u fond za borbu protiv pomenutih bolesti", istakao je Vladimir Branković, direktor Borca.

Produžena saradnja sa "Banjalučkom pivarom"

Rukometni klub Borac M:tel i "Banjalučka pivara" produžili su saradnju, kako su istakli njihovi predstavnici na obostrano zadovoljstvo.

"'Banjalučka pivara' se trudi da podržava projekte i klubove koji su značajni za društvenu zajednicu, a Borac je veoma važan klub i ambasador promocije sporta. Saradnja dva banjalučka bredna Borca i 'Nektara' utiče da se sport i dalje razvija, a Borcu je ova saradnja vjetar u leđa za još uspješnij period". rekla je Milka Stanivuković, PR "Banjalučke pivare".

Vladimir Branković, direktor Borca istakao je da su uspjesi kluba dijelom uspjesi i "Banjalučke pivare".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije