Rukomet

Rukometaši Borca testiraju formu u Doboju

Rukometaši Borca testiraju formu u Doboju
Foto: Ilustracija | Rukometaši Borca testiraju formu u Doboju

Rukometaši banjalučkog Borac m:tela nastupiće na TV turniru šampiona "Doboj 2017", a osnovni cilj je provjera forme.

"Turnir će nam biti dobra provjera onoga što smo tokom tri sedmice priprema uradili. Vidjećemo gdje smo sa fizičkom pripremom, ali i sa igrom. Testiraćemo sve igrače kako bismo imali jasniju sliku ekipe nakon turnira i da možemo napraviti okosnicu tima. I ranije sam rekao da ovaj turnir rano dolazi za naš tim i da smo možda jedini koji nisu odigrali ni jednu pripremnu utakmicu, ali iskoristićemo ga na najbolji mogući način", rekao je Bojan Unčanin, trener Borac m:tela i istakao da ima pozitivna iskustva iz Doboja gdje je kao igrač 1998. sa Partizanom trijumfovao.

Goran Daničić, rukometaš Borca, rekao je da će on i saigrači pružiti maksimum u Doboju i da na turnir idu sa velikim ambicijama.

Osam ekipa podijeljeno je u dvije grupe. Tatran Prešov iz Slovačke, švajcarski Vintertur, Sankt Peterburg iz Rusije, te šampion BiH Borac će odmjeriti snage u Grupi A, dok Grupu B čine Kolding francuski Eks, KV Sasja iz Belgije, te dobojska Sloga.

Zvezda dolazi 30. avgusta

Rukometaši Borac m:tela odigraće 30. avgusta u Banjaluci prijateljsku utakmicu sa Crvenom zvezdom. Borac će osim Zvezde i utakmica na turniru u Doboju odigrati još tri test meča, a jedan od njih će biti izraelski Rišon, saopšteno je iz banjalučkog kluba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije