Rukomet

Rukometaši Borca u trećem kolu Čelendž kupa

Rukometaši Borca u trećem kolu Čelendž kupa
Foto: Vladimir Stojaković | Rukometaši Borca u trećem kolu Čelendž kupa

Rukometaši banjalučkog Borac M:tela plasirali su se u treće kolo Čelendž kupa pobjedom nad prvakom Azerbejdžana Bakijem. Naredni rival biće im Vogošća.

Borac je večeras u revanš utakmici drugog kola, koja je kao i prva igrana u Banjaluci, savladao Baki sa 33:24 (16:10), a dan ranije je pobijedio rezultatom 36:19 (15:10).

Trener Borca Bojan Unčanin pružio je priliku mlađim igračima, a tim su predvodili Vladan Đurđević sa šest golova, Srđan Savić, Siniša Dragičević Srđan Mijatović i Nikola Knežević sa  po četiri. Golman Slađan Subotić je imao osam odbrana. Prvi strijelac gostujućeg tima bio je Uzejir Salimov sa 10 pogodaka.

"Odigrali smo dobru utakmicu, za razliku od prve utakmice, u ovoj u timu ili u igri nisu bili iskusniji prvotimci. Zadovoljan sam, jer su mladi momci dobro odigrali  a i ovo će im biti lijepo iskustvo. Nadam se da će se pozitivni momenti iz dvomeča sa Bakijem prenijeti i na Prvenstvo BIH. Već u srijedu očekuje nas važno gostovanje Goraždu, koji je težak protivnik, a što se tiče meča sa Vogošćom u Čelendž kupu sigurno će biti neizvijesno", rekao je Bojan Unčanin, trener Borca.

Vladan Đurđević, rukometaš Borca, rekao je da je zadovoljan svojom igrom, ali da uvijek može bolje, te dodao: "Možemo biti zadovoljni. Dobar dio posla smo odradili u prvoj utakmici, tako da smo večeras mogli igrati opuštenije."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije