Sportovi na vodi

Australijske Kardašijanke uspješno surfuju okeanom i internetom (FOTO)

Australijske Kardašijanke uspješno surfuju okeanom i internetom (FOTO)
Australijske Kardašijanke uspješno surfuju okeanom i internetom (FOTO)

Olimpijske igre 2020. u Tokiju donijeće debitantski nastup surfovanja, a ženski tim Australije u ovom sportu mogao bi biti jedan od najatraktivnijih i to prvenstveno zahvaljujući sestrama Eli-Džin i Holi-Dejz Kofej.

Profesionalne surferke, koje su aktivne i na manekenskim pistama, mediji su prozvali "australijskim Kardašijankama". Kao i američke sestre, surferke se mogu pohvaliti zanosnim oblinama, ali njima ova poređenja nikako ne laskaju.

"Upoređuju nas s njima jer smo sestre, ali smo nas dvije jako talentovane, bavimo se sportom, nije nam posao da budemo poznate", oštro su komentarisale sestre, koje su inače velike rivalke na takmičenjima u surfovanju.

Veoma su popularne na društvenim mrežama pa za izdašne iznose reklamiraju bikinije i opremu za surfere. Eli-Džin (22) na Facebooku prati više od 1,2 miliona ljudi, dok na Twitteru ima preko 700.000 pratilaca. Njena mlađa sestra Holi-Dejz (17) na Facebooku prati preko 130.000, a na Twitteru više od 450.000 navijača.

Zanimljivo je da su sestre Kofej prije nego što su postale poznate i počele da zarađuju mnogo novca, živjele u kamp-prikolici, a njihova porodica se 10 godina selila iz grada u grad prije nego što su se skrasili u Gold Koustu u Kvinslendu.

(Agencije)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije