Sportovi na vodi

Filipović: Država stala uz nas, pomeraćemo granice uspeha

Filipović: Država stala uz nas, pomeraćemo granice uspeha
Foto: AP | Filipović: Država stala uz nas, pomeraćemo granice uspeha

BEOGRAD - Kapiten vaterpolista Srbije Filip Filipović zahvalio se državi što je stala iza nacionalnog tima i poručio da je uvjeren kako će se to pozitivno odraziti na rezultate u budućnosti.

"Dobili smo pozitivne vesti i siguran sam da to može da utiče da se situacija popravi i da se granica pomeri još unapred. Hvala državi, hvala ljudima koji nas prate i veruju u nas svih ovih godina. Eto, uspeli smo da pokažemo da i u ovoj kvazi rekonstrukciji ekipe možemo da napravimo uspehe. Nadamo se i u Tokiju jednoj od medalja, mada je veliki izazov. Mi uglavnom pričamo u vodi, ali sada izražavamo zahvalnost celoj naciji", rekao je Filipović novinarima poslije svečanog dočeka ispred Skupštine Beograda.

On je iskoristio priliku i da se zahvali saigračima koji su mu omogućili da na šampionatu Evrope u Barseloni bude proglašen za MVP igrača.

"To je samo dokaz kakve saigrače imam, oni su 99 odsto te nagrade. Ja kao kapiten sam jedan od njih i samo podižem trofej u jednom trenutku", poručio je Filipović.

Vaterpolisti Srbije na šampionatu Evrope u Barseloni osvojili su četvrtu uzastopnu titulu pobjedom u finalu protiv Španije 12:10 poslije peteraca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije