Sportovi na vodi

Rafteri dobili vize, zahvaljuju se Ambasadi BiH

Rafteri dobili vize, zahvaljuju se Ambasadi BiH
Rafteri dobili vize, zahvaljuju se Ambasadi BiH

BANJALUKA - Rafteri banjalučkog Dajak kluba, koji će predstavljati BiH na Svjetskom prvenstvu, dobili su vize i danas će nakon dva dana odlaganja krenuti put Indonezije. Oni su dva dana bili u Budimpešti.

"Dobili smo vize, upravo idemo po njih i u 17 časova ćemo krenuti u Indoneziju, gdje će biti održano SP. Hvala Amabasadi BiH u Budimpešti, ambasadoru Aleksandru Dragičeviću i konzulu Emiru Vladaviću, na brzoj reakciji i pomoći. Takođe, hvala i Ministarstvu inostranih poslova BiH", rekao je Dragan Babić, kapiten bh. rafting tima, za "Nezavisne".

Tvrdi da su zbog pogrešne informacije organizatora SP, bili "zarobljeni" u Budimpešti.

"Organizator nas je obavijestio da nam nisu potrebne vize već da ćemo ih dobiti kada dođemo u Indoneziju, što nije bilo istina. Tako da su nas sa aerodroma u Budimpešti vratili jer nismo imali vize. Brzom reakcijom uspjeli smo da pomjerimo let za dva dana, zahvaljući Ambasadi i da danas dobijemo vize", dodao je Babić.

BiH će na SP od 29. novembra do 8. decembra predstvaljati, osim Babića, Igor Kuzmanović, Dejan Marković, Andrej Zamolo, Nebojša Tadić i Draško Ubiparip, a zamjena je Mirko Antić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije