Sportovi na vodi

Vrbas - turistički dragulj

Vrbas - turistički dragulj
Vrbas - turistički dragulj

Povodom obilježavanja Dana grada, Slobodan Gavranović, gradonačelnik Banjaluke, sa saradnicima i delegacijama gradova partnera posjetio je danas Rafting centar "Kanjon".

Gradonačelnik je ovom prilikom upoznao delegacije partnerskih gradova sa turističkim potencijalima grada na Vrbasu, razvojem avanturističkog turizma i mogućnostima našeg grada kada je u pitanju organizacija manifestacija u sportovima na divljim vodama.

Gavranović je dodao da se kroz prijateljstvo i partnerski odnos stvaraju i preduslovi za konkretniju saradnju na svim poljima: od privrede, preko turizma, do sporta i kulture. U ime delegacija gradova partnera domaćinima je na gostoprimstvu zahvalio načelnik opštine Kranj Mohor Bogataj, izrazivši uvjerenje da će iz ovog prijateljstva proizaći modaliteti privredne saradnje, te da će privrednici prepoznati značaj povezivanja lokalnih zajednica na ovim prostorima. Aleksandar Spirić, predsjednik opštine Kosovska Mitrovica, najavio je svoj dolazak na takmičenja u okviru Evropskog prvenstva u raftingu, kojem je Banjaluka domaćin od 21. do 25. maja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije