Tenis

Ana Ivanović: Nisam bila dovoljno agresivna

Ana Ivanović: Nisam bila dovoljno agresivna
Ana Ivanović: Nisam bila dovoljno agresivna

MOSKVA - Reprezentativka Srbije u tenisu Ana Ivanović rekla je da nije bila dovoljno agresivna u današnjem porazu od Svetlane Kuznjecove, koji je Rusiji u Moskvi donio izjednačenje na 1:1, u polufinalu Svjetske grupe Fed kupa.

"Kuznjecova je dosta dobro servirala, lepo je raspoređivala loptice i bilo mi je teško da pročitam njen servis, iako mislim da nisam loše riternirala. Dosta sam grešila kod kratkih, niskih loptica, koje obično ne grešim i koje volim da igram. Udarala sam ih ramom reketa jer nisam bila dovoljno agresivna i nisam završavala udarac do kraja. To je bila glavna razlika danas", rekla je Ana Ivanović poslije poraza od 2:1 u setovima (6:2, 2:6, 6:4).

Ivanovićeva je istakla da je bitno da se dobro oporavi i u sutrašnji duel uđe sa samopouzdanjem.

"Super sam igrala i trenirala i razočarana sam porazom pošto sam, uprkos svemu, imala dosta šansi. Moram da ostavim to iza sebe, da krenem od prvog poena samouvereno i da dominiram", zaključila je Ivanovićeva.

Drugi dan polufinalnog duela počinje sutra u 12 sati. U prvom meču sastaće se Ana Ivanović i Anastasija Pavljučenkova, a u drugom Jelena Janković i Svetlana Kuznjecova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije